0721.019.979

Implementare WinMentor

Decizia de implementare a unui sistem ERP este una de importanta majora pentru orice business, iar procesul este unul complex.

Analiza in detaliu

Analiza in detaliu a proceselor de afaceri reprezinta baza proiectului de implementare. Obiectivul analizei consta in definirea modului de lucru cu noul sistem.

    Elementele analizate:

  • Situatia actuala a clientului
  • Infrastructura clientului
  • Procesele standard
  • Cerintele
  • Aria de acoperire a proiectului
  • Customizarile
  • Fezabilitatea
  • Riscurile

Crearea planului de implemntare si agrearea lui cu clientul

Planul de implementare reprezinta imaginea proiectului.
Acesta cupride detalii privind: planificarea in timp, participanti, roluri, responsabilitati, obiective, riscuri.

Implementarea propriu-zisa

Instalarea sistemului ERP
Consultantul Phabeda pregateste mediul de lucru, verifica structura hardware si software, dupa care incepe instalarea sistemului ERP pe server si pe statiile de  lucru

Migrarea datelor
Punem la dispozitia clientului toate fisierele necesare pentru migrarea datelor. Odata completate de catre client, fisierele sunt prelucrate cu ajutorul unei unelte de import care valideaza datele ce urmeaza sa fie migrate si face transferul   efectiv din fisierele de migrare in structurile de date interne ale noului sistem ERP.

Configurarea aplicatiei conform cerintelor de customizare
Aceasta etapa se desfasoara pe parcursul intregii implementari, prin identificarea nevoilor de configurare a layout-urilor, a print-urilor aplicatiei, a add-on-urilor

Instruirea utilizatorilor
Pentru cunoasterea noului sistem de catre angajatii clientului, consultantii Phabeda ofera training elaborat tuturor utilizatorilor. Instruirea se face pe module si consta in prezentarea tuturor functiilor pe care utilizatorii le vor accesa. In aceasta etapa, familiarizarea cu aplicatia este cel mai important aspect. Programul nostru de instruite este gandit astfel incat utilizatorul sa aiba timp sa asimileze informatia si sa dobandeasca abilitatile necesare pentru a lucra cu sistemul implementat.

Suport post implementare

Pentru ca ne pasa de clientii nostri si dupa implementarea sistemului, oferim servicii de suport post implementare.
Va stam la dispozitie pentru intrebari de natura tehnica, ajutor si consultanta.

service winmentor
Scroll to Top